Complex verhaal?

Wij maken er een uitleganimatie van!

We smullen van complexe materie en slaan deze plat tot een aantrekkelijke animatie, zonder daarbij afbreuk te doen aan de inhoud. Samen maken we van jouw verhaal een sprankelende animatie die ten eerste heel goed jouw verhaal vertelt. Een vleugje humor, vette illustraties, een professionele voice-over maken het vervolgens helemaal af.
Wat is jouw verhaal?

  • Vaste prijzen
  • Altijd maatwerk
  • 10+ jaar ervaring
 

Offerte aanvragen

Aan het verzenden...

Je aanvraag is verzonden!

Dankjewel! We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Er is iets mis gegaan!

Er is iets mis gegaan met het verzenden. Probeer het nog eens of mail ons op info@uitleganimatie.nl

Misschien kun je dit nog voor ons aanvullen:

* verplicht

Klanten over Uitleganimatie


Een hecht team van mensen die op een prettige en professionele manier met ons samenwerken. Ze zijn in staat om complexe onderwerpen helder uit te leggen en aantrekkelijk vorm te geven. We zijn trots op de fijne relatie die we al jarenlang met hen hebben.

Jan-Jaap Severs
Grendel Games

Een constructieve samenwerking waarin we een abstract thema als netwerkpsychiatrie hebben vertaald naar hoe het in de praktijk kan werken voor de persoon zelf, zijn naasten en iedereen die bij de zorg betrokken is.

Ilse van den Eeden
Reinier van Arkel

Fijne mensen, echte professionals, die duidelijk maken wat gaat gebeuren en wat niet, en daarna gewoon waarmaken wat ze beloven. Met telkens dat beetje meer. Zijn daarmee de beste of behoren ten minste tot de Top 3 in Nederland waar het gaat om heldere uitleganimaties.

Ton Hartevelt
Jet-Net & TechNet

Onze communicatie boodschap is uitstekend vertaald in de animatie filmpjes!

Cees van der Zijl
Commercieel Directeur, Cycledata

Uitleganimatie.nl staat voor ons voor duidelijke afspraken, goede terugkoppelingen, creatieve oplossingen en presenteren van een resultaat dat onze verwachtingen overtrof. Het enthousiasme, de vriendelijkheid en de creativiteit van Uitleganimatie.nl maakten samenwerking zeer plezierig.

Jelma Dekker
Manager Marketing en Communicatie, ROC Friese Poort

Op dit moment brengen wij BrickStrip, ons steen-STRIP-verlijming-systeem, onder de aandacht bij onze klanten. Dit door middel van een uitleganimatie van slechts 67 seconden én een door Uitleganimatie.nl gemaakt STRIP-verhaal. Wij zijn ervan overtuigd dat de creatieve samenwerking tussen Uitleganimatie.nl en BouwCenter Concordia een geweldige bijdrage levert aan de verkoopresultaten van BrickStrip.

Hans Schuil
Advies en verkoop, Bouwbedrijf Concordia

Uitleganimatie.nl kan complexe materie snel terugbrengen tot de essentie en op een verrassend leuke, simpele en goede manier uitleggen.

Paul Otter
Syncasso

Uitleganimatie.nl wist onze boodschap terug te brengen tot de essentie. Dit hebben we samen ontwikkeld tot een mooie animatie waar we erg trots op zijn.

Niels Bloembergen
Reik

Beton storten? Het lijkt zo eenvoudig, maar vereist vakmanschap. Wat er bij komt kijken is niet eenvoudig uitleggen. Uitleganimatie.nl hielp de sector Betonmortel van Betonhuis daarbij. De samenwerking was zeer plezierig. Vanaf begin tot eind, er was altijd tijd en ruimte voor verbeteren met nieuwe inzichten. De toevoeging van diverse karakters was een aanwinst. Deze karakters zijn gebruikt in onze brochures en past in onze huisstijl. Fris, vrolijk en modern. Het eindresultaat mag er zijn.

Remco Kerkhoven
Adviseur technische marketing, communicatie en statistiek

Voor het lespakket Charge Your Brainzzz, heeft Uitleganimatie.nl vier animaties over slaap en slaapproblemen gemaakt. Geen makkelijke opdracht, want er was heel veel te vertellen en de informatie was soms complex. En voor een lastige doelgroep, namelijk pubers. Uitleganimatie.nl leverde vier mooie animaties die goed aansluiten bij de rest van het lespakket. Kort, bondig, helder én vooral ook leuk om naar te kijken! Een fijne samenwerking met een goed resultaat.

Koko Beers
Projectleider - Hersenstichting

Met Uitleganimatie (Klare Koek) samenwerken is een verademing geweest. Dingen simpel houden is namelijk echt moeilijk. Hun aanpak is prettig en snel: je schrijft je idee en uitleg kort op en bespreekt dit daarna. Uitleganimatie (Klare Koek) vraagt vervolgens wel door. Na een eerste schets en een paar keer fine-tunen, is het eindproduct snel gemaakt: een heldere uitleg van een moeilijk onderwerp in een prachtige animatie. Simpel, clean en snel. Na onze eerste opdracht hebben we nog vaker met hem samengewerkt en zullen er ook nog wel meer opdrachten volgen.

Loes Bierma
Senior Beleidsmedewerker - Patiëntenfederatie

De gemaakte pulmonale hypertensie animatie is een enorme hulp voor mijn patiënten om inzicht te krijgen in hun ziekten. Zij waarderen deze animatie zeer. Deze animatie is het resultaat van een zeer prettige samenwerking met Uitleganimatie (Klare Koek).

Prof. dr. A. Vonk Noordergraaf
VUmc