Zo werkt het:

Of je nu uiteindelijk een animatie, een illustratie of een serious game wilt, het draait allemaal om jouw verhaal.

Dat verhaal moet goed verteld moet worden. Wij moeten jouw verhaal doorgronden, de essentie eruit halen en deze op een heldere en aantrekkelijke wijze uitleggen aan jouw doelgroep. Hoe we dat doen, lees je hier stap voor stap. 


 • Stap 1:

  Interactieve brainstorm-sessie

  Het is zeer belangrijk dat wij weten wat jij wil vertellen. Dit doen we door samen te gaan zitten onder en onze gedachten de vrije loop te laten met behulp van onze uitlegkoffer. We schrijven op wat belangrijke punten zijn voor het vertellen van je verhaal. Deze brainstorm is de basis van de animatie.

 • Stap 2:

  Script

  Na de brainstorm voegen wij dit alles samen tot een script. Dit is een tekstuele versie van wat jij met de animatie wil vertellen. Kun je je hierin vinden, dan gaan we verder met de voorbereiding voor het maken van de animatie.

 • Stap 3:

  Storyboard

  Met het storybord wordt alles al veel meer visueel en begint het op een animatie te lijken. Het verhaal wordt omgezet in tekeningen en is ook al goed de stijl te zien waarin de animatie wordt gemaakt. In feite is dit een stripverhaal naar aanleiding van het hiervoor gemaakte script.

 • Stap 4:

  Voice-over

  Bij een geschikte animatie hoort natuurlijk ook een passende stem. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste, professionele voice-over acteur of actrice om de animatie vocaal te ondersteunen.

 • Stap 5:

  Productie

  Wanneer alle ingrediënten verzameld zijn, gaan onze illustrators en animators aan de slag en brengen het verhaal tot leven in een animatie.

 • Stap 6:

  Oplevering

  Wanneer alles klaar en jouw goedkeuring heeft, leveren wij de animatie natuurlijk compleet op, zodat jij deze kunt inzetten waar en hoe jij dat wil.