Over ons

In 2010, vers uit de schoolbanken, keken we met grote ogen naar de heren van CommonCraft uit Amerika. Fantastisch hoe zij in slechts enkele minuten complexe onderwerpen konden uitleggen. In Nederland gebeurde dat toen nog niet echt en zo zagen wij een kans om hier op in te springen. Hiervoor bedachten wij een voor de hand liggende, zichzelf uitleggende term; Uitleganimatie.

Sindsdien hebben wij voor het probleem, de vraag of het proces van vele organisaties een mooie Uitleganimatie mogen maken. In de gesprekken die wij voerden met onze opdrachtgevers kwamen wij tot de conclusie dat andere vormen van uitleg het verhaal compleet kan maken. En zo bleef het niet alleen bij animaties. Wij groeiden in onze dienstverlening.

De term Uitleganimatie dekte dus niet meer helemaal de lading. Nieuwe ontwikkelingen en frisse ideeën zorgen ervoor dat wij onszelf ook elke keer weer kunnen verbeteren en te blijven doen waar wij goed in zijn. Om deze reden is Uitleganimatie.nl in 2018 een onderdeel geworden van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben onder de naam Klare Koek.


Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, de hoofdstad van de mooie Friese provincie. Onze Friese kenmerken versterken ons als organisatie. Afspraak is afspraak, harde werkers en geen snelle praatjes, maar resultaten die voor zich spreken.

Ons Team