BrickStrip

BouwCenter Concordia


Wij maakten voor de introductie van BrickStrip, een uitleganimatie en bijbehorend stripverhaal. Brickstrip is een unieke steenstrip-verlijming-systeem van BouwCenter Concordia, voortgekomen uit een intensieve samenwerking tussen sterke, betrouwbare partners, 'de superhelden'. 

En om deze helden de perfecte introductie te geven, hebben wij deze uitleganimatie gemaakt waarin we laten zien wat het product is en vertellen we over de samenwerking tussen deze helden. 

"Hoe breng je een ingewikkeld systeem in een zeer korte tijd, begrijpelijk en onuitwisbaar, onder de aandacht bij je klanten? En wat ludieks kan je de klanten van BouwCenter Concordia meegeven als reminder?

Voor ons zo klaar als een klontje, hier moesten wij mee naar Klare Koek in Leeuwarden. Waarom? Ooit was Klare Koek opgevallen tijdens de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden met hun uitleganimatie. Het bleek een schot in de roos. We zaten direct op één lijn. Slechts enkele gesprekken waren nodig om een fantastisch eindresultaat te behalen."
(Hans Schuil)

Het stripverhaal is een fysieke hand-out welke wordt meegegeven aan klanten, leveranciers en partners van BouwCenter Concordia. In een folder op A4 formaat vertellen we het verhaal van de animatie en geven we alle informatie die nodig is voor BrickStrip. 


Op dit moment brengen wij BrickStrip, ons steen-STRIP-verlijming-systeem, onder de aandacht bij onze klanten. Dit door middel van een uitleganimatie van slechts 67 seconden én een door Uitleganimatie.nl gemaakt STRIP-verhaal. Wij zijn ervan overtuigd dat de creatieve samenwerking tussen Uitleganimatie.nl en BouwCenter Concordia een geweldige bijdrage levert aan de verkoopresultaten van BrickStrip.

Hans Schuil
Advies en verkoop, Bouwbedrijf Concordia

Ik wil ook een animatie laten maken!

Vraag je offerte aan via: info@uitleganimatie.nl