Complex verhaal?

Wij maken er een uitleganimatie van!

Samen maken we van jouw verhaal een sprankelende animatie die ten eerste heel goed jouw verhaal vertelt. We smullen van complexe materie en slaan deze plat tot een aantrekkelijke animatie, zonder daarbij afbreuk te doen aan de inhoud. Een vleugje humor, vette illustraties, een professionele voice-over maken het vervolgens helemaal af. Wat is jouw verhaal?

Vaste Prijzen

Duidelijke afspraken. Maatwerk animaties zonder verrassingen achteraf.

Brainstormsessie met uitlegkoffer

Met onze unieke uitlegkoffer doorgronden we in een sessie van 2 uur wat je precies wilt vertellen. Leuk en lekker interactief!

500+ animaties opgeleverd

Met een flink portfolio in veel uiteenlopende stijlen, kunnen we iedereen bedienen. We werken veel voor zorg, overheid, onderwijs en non-profit.

Prijs opvragen
Onze klanten aan het woord:

Loes Bierma
Senior Beleidsmedewerker, Patiëntenfederatie Nederland

Met Uitleganimatie samenwerken is een verademing geweest. Dingen simpel houden is namelijk echt moeilijk. Hun aanpak is prettig en snel: je schrijft je idee en uitleg kort op en bespreekt dit daarna. Uitleganimatie vraagt vervolgens wel door. Na een eerste schets en een paar keer fine-tunen, is het eindproduct snel gemaakt: een heldere uitleg van een moeilijk onderwerp in een prachtige animatie. Simpel, clean en snel. Na onze eerste opdracht hebben we nog vaker met hem samengewerkt en zullen er ook nog wel meer opdrachten volgen.

Koko Beers
Projectleider Hersenstichting

Voor het lespakket Charge Your Brainzzz, heeft Uitleganimatie vier animaties over slaap en slaapproblemen gemaakt. Geen makkelijke opdracht, want er was heel veel te vertellen en de informatie was soms complex. En voor een lastige doelgroep, namelijk pubers. Uitleganimatie leverde vier mooie animaties die goed aansluiten bij de rest van het lespakket. Kort, bondig, helder én vooral ook leuk om naar te kijken! Een fijne samenwerking met een goed resultaat.

Prof. dr. A. Vonk Noordergraaf
VUmc

De gemaakte pulmonale hypertensie animatie is een enorme hulp voor mijn patiënten om inzicht te krijgen in hun ziekten. Zij waarderen deze animatie zeer. Deze animatie is het resultaat van een zeer prettige samenwerking met Uitleganimatie.

Wij werken onder andere voor:

Uitleganimatie nodig?

Ontvang offerte

Direct contact opnemen

Jorrit
06 46 208 278
jorrit@uitleganimatie.nl