Over ons

Uw dienst in maximaal 90 seconden uitgelegd!

Met grote ogen keken we naar de heren in Amerika van CommonCraft. Fantastisch hoe ze in korte tijd  zulke complexe onderwerpen konden uitleggen. In Nederland gebeurde dit nog niet echt en we zagen een kans om hier op in te springen. We bedachten een voor de hand liggende, zelf uitleggende term; Uitleganimatie.

Sindsdien hebben we een hoop organisaties mogen helpen om hun probleem, vraag of proces met een uitleganimatie uit te leggen. We hebben we daar de term uitlegillustratie aan toegevoegd. Weer een zelfbedachte term. Dit is een vernederlandsing van de term infographic, een term, die de helft van de Nederlanders niet kent en daarom niet bruikbaar is.

Ondertussen zitten we niet stil en ontwikkelen we nieuwe ideeën en blijven onszelf verbeteren in waar we goed in zijn: Dingen uitleggen. Voor Syncasso hebben we een fantastisch leerzaam project mogen doen in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. De kijk van de betrokken onderzoekers op onze animaties is van onschatbare waarde, lessen die we meenemen in nieuwe animatie en illustratie producties.

Hoewel we eigenlijk geen Fries spreken, hebben we zeker Friese kenmerken die ons als personen en als organisatie versterken. Afspraak is afspraak, harde werkers, geen snelle praatjes maar resultaten die voor zich spreken.

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op